keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Arkeen palautumista

Alkuviikko onkin mennyt ihan kouluhommissa ja urheillessa. Maanantaina käytiin Eevan kanssa conditioning trainingissä, joka kirjaimellisesti oli kuntotreeniä!! Ensimmäiset puoli tuntia juoksimme isoa salia ympäri aika kovaa vauhtia, ja välillä tehtiin kyykkyn- ja mahalleenmenoja yms sykettä nostavia harjoituksia. Puolen tunnin jälkeen teimme hetken vatsoja, ja tässä vaiheessa Eevan kanssa ajateltiin, että nyt lopputunti lihaskuntoa. Mutta ei! :D Parin minsan vatsatreenin jälkeen lähdettiin taas juoksemaan, ja kohta taas tehtiin punnerruksia, ja sitten taas juostiin. Tätä jatkui yhden tunnin ajan. Treeni oli tosi kova, yksipuolinen, mutta erittäin tehokas!! Harmi vaan, etten voi sinne jatkossa mennä, koska en enää voi lintsata hollannin kurssilta, mikä on samaan aikaan. :( Maanantai iltana mentiin PiNutsiin, joka on baari tässä muutaman sadan metrin päässä. Siellä oli tosi kova meno päällä, ihmiset tanssi pöydillä, ja 00-01 oli happy hour, joten juomatkin oli tosi halpoja!!

Tiistaina tehtiin taas kouluhommia ja suunniteltiin Adrin (toinen liikunnan opiskelija Budapestistä) kanssa liikuntatuntia, joka meidän pitää pitää kahden viikon päästä. Suunnittelu oli tosi hauskaa ja mielenkiintoista, mutta pelottaa kyllä tosi paljon miten osaan opettaa muita englanniksi. Ja se vähän ärsyttää, kun kolme espanjalaista vaihtaria saa olla samassa ryhmässä ja minut ja Adrit laitettiin yksin eri ryhmiin, jossa on vaan Belgialaisia. Eilen käytiin Adrin kanssa illalla vielä aerobicissä, joka oli kans tosi tehokas, mutta hyvin yksinkertainen jumppa kans. Jumpat eroaa täällä siinä mielessä, että Suomessa koreografiaan on panostettu ja silti jumppa on tehokas. Mutta täällä koreografit on tosi yksinkertaisia, mutta onneksi jumpat on sentään tosi tehokkaita. :)

Tänään aamulla meillä oli tapaaminen yhden opettajan kanssa yhdestä kurssista (communication skilss and principles) ja opettaja oli todella mukava mies. Hän antoi meille aiheeksi valmennuksen, ja erityisesti sukupuolen vaikutuksen valmennukseen. Mitä eroa on mies ja naisvalmentajilla, miten niihin suhtaudutaan yms.. Todella mielenkiintoinen aihe!! Olen tosi innoissani tästä kurssista! Meidän pitää kirjoittaa noin 10 sivunen raportti aiheesta, (opettaja antoi meille kansiollisen artikkeita aiheesta) ja kurssi on sillä tehty! Mahtavaa, kerrankin kurssi, jonka eteen ei tarvitse tehdä tuhansia tunteja töitä! :D Tapaamisen jälkeen mentiin syömään kolmen muun espanjalaisen liikunnan opiskelijan kanssa. Ne on tosi mukavia, ja kiva tutustua muihinkin liikunnan opiskelijoihin! Tapasin myös yhden belgialaisen opiskelijan, joka oli Jyväskylässä viime vuonna vaihdossa. Hän oli tosi mukava, ja meillä oli hauskaa, kun puhutiin inside juttuja Jyväskylästä yms. Hän tykkäsi Jkl:stä ja Suomesta tosi paljon!!

Kohta lähdetään uimaan Adrin kanssa, ja illalla Porter house, ja ehkä jotkut etkot sitä ennen. ;) Jee!! Huomenna täytyy taas jatkaa kouluhommia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti